OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Orienteringskonvent

Svenska Orienteringsförbundet inbjuder till Orienteringskonvent helgen den 15-17 november på Billingehus utanför Skövde.

Från inbjudan är denna text hämtad: "Orienteringsidrottens står inför stora och spännande utmaningar. För att kunna möta framtiden på ett framgångsrikt sätt behöver vi fortsätta utveckla alla delar av verksamheten. Vi måste kunna möta samhällets utveckling och nya trender på ett offensivt sätt. På orienterings-konventet kommer vi att ta några viktiga steg mot framtiden. Du är en viktig del i utvecklingen och här har du en chans att vara med och påverka samtidigt som du också får en möjlighet att bygga på din kunskap och kompetens."

Den första halvan av konventet kommer att bestå av ett antal olika ämneskonferenser. Du väljer den konferens som passar dig. Från och med lördag 13,00 övergår alla ämneskonferenser i ett gemensamt orienteringskonvent.

På lördagkvällen hålls en galamiddag där det delas ut priser och utmärkelser samtidigt firar man Svenska Orienteringsförbundet som fyller 75 år.

De olika ämneskonferenserna är:

Ordförandekonferens
Elitsamling
Elittränarträff
Barn- och ungdomskonferens
Tävlingskonferens
Kartkonvent
Mark-, miljö och hållbarhetskonferens
Bredd- och motionskonferens

Mer information kommer publiceras inom kort på Svenska Orienteringsförbundets hemsida. Följ länken så kommer du rätt.

Läs mer...

Inlagt av: Jenny Håkansson, 2013-09-19 23:16