OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Tävlingsresa till Aneby-Jönköping

Finns ej Lörsdag-söndag den 30/8-1/9 ordnar ungdomskommittén en resa till Jönköping. Resan är i första hand för barn, ungdomar och föräldrar. Men juniorer och andra vuxna för gärna följa med också.
Vi springer Aneby SOK:s tävling på lördagen och Jönköping OK:s på söndagen.


Vi sover på golvet i Jönköping OK:s klubbstuga. Vid klubbstugan finns det en badplats. Så det blir lite lekar och bad på eftermiddagen och kvällen. Vi kommer att beställa hämtpizza som vi kommer att hämta och äta vid klubbstugan.

Vi åker från Jämjö gatukök lördag kl. 05.45 och angöringen kl. 06.00. Vi kommer hem söndag eftermiddag/kväll. Vi åker med minibussar och bilar.

Ungdomskommittén bjuder barn och ungdomar på pizza och kvällsfika på lördagen och frukost på söndagen. Övriga får betala självkostnadspris för detta. Övrig mat får ni ordna själva. Antingen tar ni med er själva eller så köper ni något på tävlingarna.

Vi kommer att bo på golvet. Så ta med er luftmadrass, sovsäck och kudde. Ni behöver kläder för två tävlingar och badkläder. Regnkläder kan också vara bra att ha.

Vi vet att många Jämjöbor har "Cykelfest" denna helgen. Men vi kommer att vara gott om vuxna på resan. Så barnen får gärna följa med själva om e klarar detta.

Anmäl er till resan här

Ni måste anmäla er till tävlingarna separat. Det gör ni här:
Aneby SOK, 30 augusti
Jönköpings OK, 1 september

Anmäl dig senast söndagen den 25 augusti.

Om ni inte har inloggning till Eventor eller om ni är osäkra på vilken klass ni ska springa så kan ni anmäla er till Inlagt av: Johan Swartz, 2013-08-20 06:43