OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Rekordförsök den 7 maj!

Finns ej Vi har haft jättemycket folk på våra tisdagsträningar hittills i vår. Förra veckan var det säkert 90 personer vid Orionstugan där de yngsta ungdomsgrupperna tränade. Nästa tisdag, den 7 maj, är första gången hela klubben är på samma ställe. Väldigt mycket tyder på att vi kan slå deltagarrekord genom alla tider då. Här med du också. Vi bjuder dessutom alla på grillad korv!

Träningen är vid Orionstugan kl. 18.00. För att göra det extra spännande så har man lagt in Sprintcupen samtidigt. Så det kommer även löpare från Dacke, Vittus och BTH! Men det blir bara extra mysigt!
Parkeringen räckte ju inte ens till förra veckan. Men vi använder fotbollsplanen också att parkera på. Då ska det inte vara något problem.
Och som sagt, vi lovar att bjuda alla som kommer på grillad korv efteråt. Förhoppningsvis har vitsipporna i Ådalen hunnit slå ut. För det är där vi tänkte avsluta med grillningen.
Vi vet inte riktigt vad det nuvarande rekordet för en Orionträning är. Men den absoluta känslan är att det ryker all världes väg näta vecka. Välkommen!


Inlagt av: Johan Swartz, 2013-04-30 08:45