OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Storsatsning på Torsås tävling

Finns ej Nu på söndag har Torsås OK en tävling i Bodhyltan utanför Gullabo. Vi kommer att göra en storsatsning för att få många med hit. Vi har utsett tävlingen till "Officiell Tjogetupptakt" och så kommer vi försöka få många barn med. Det går att efteranmäla dig fram till lördag kl. 17.59. Om du tänker springa en öppen bana anmäler du dig direkt på plats. Vi samåker från Karlskrona och Jämjö.

För er som inte är så vana vid att tävla så kommer vi att ha ledare med som hjälper er till rätta. Så ni behöver inte förstå massa i förväg.
Vi har bestämt att vi kommer att ha samåkning kl. 09.00 från Vedebyskolans grusplan och 09.15 från Jämjö gatukök. Vi ser till så att det kommer folk dit. Men räkna inte med att det är självklart att det finns plats i någon bil.
Annars får ni ta er till tävlingen på egen hand.
Ni bör vara på plats senast kl. 10.00. Det är vägvisning från vägen mellan Torsås och Vissefjärda. Sedan är det 3 km grusväg. Så ta god tid på er.
Ni som är nya lär springa några av de "öppna banorna". Till dessa kan ni anmäla er direkt på plats.
Ni behöver inte ha något speciellt med er mer än vanliga springakläder. Sportidentpinne får ni låna. Ombyte är bra för det finns dusch.

Ni som inte springer öppna banor anmäler er via Eventor senast den 21 april.

Vi satsar på att få ihop fem lag till stafetten Tjoget i år. Då behövs det 100 löpare. Många av de som springer Tjoget springer inte så mycket fler tävlingar under året. Nu ska vi försöka få dem att springa denna tävlingen också.

Klicka på "Läs mer" så får du mer information om tävlingen.

Dagen före har Kalmar OK en tävling i Påryd. Också det riktigt nära alltså.

Läs mer...

Inlagt av: Johan Swartz, 2013-04-26 11:40