OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Lägg banor i Purple Pen

Alla som provat att lägga banor i Ocad vet hur krångligt det kan vara. Dessutom är det lätt att göra fel. Och inte minst är det dyrt. Det finns dock ett program som är enkelt, smidigt och gratis!

Purple Pen lär du dig på fem minuter. Det är hur lätt som helst. Men det innehåller alla funktioner som behövs för att lägga banor för både tävlingar och träningar.
Du använder en Ocad-karta, eller en karta som en bildfil, som bakgrund. Sedan är det bara att placera ut kontroller på kartan och koppla dessa till banor.
Programmet är helt gratis att ladda hem. Det enda som är lite synd är att du inte kan redigera i kartan. Då måste du fortfarande ha Ocad. Men du kan ju ändå lägga själva banan i Purple Pen.

Här kan du ladda hem Purple Pen
Ladda hem en testkarta över Orionstugan

Alla våra kartor finns att ladda hem i kartarkivet. Du använder då samma inloggning som i Eventor. Kartorna är till för att användas. De ska inte bara ligga där och damma. Tyvärr är det inte alltid senaste versionen som ligger där. Jag ska försöka att skärpa mig och byta ut dem. Kontakta mig annars så skickar jag en aktuell karta.


Inlagt av: Johan Swartz, 2013-03-11 23:09