OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Orions elitgrupp i Spanien - Första rapporten

Finns ej 12 personer i OK Orions elitgrupp åkte i helgen ner till Alicante i Spanien. Där väntar en veckas träningsläger utan snö och vinter. De kommer att skriva en del rapporter från lägret här på hemsidan.

Ambitionen var att uppdatera varje dag, det blir nog omständligare än vad vi trott då tillgången till internet inte varit den bästa, dock blir det mer tid över till träning och Carcasone...
Vi har avverkat totalt 5st träningar i allt från sanddyns terräng, torra stenmarker med grönområden och stenar (som jag inte förstått hur man läser på än...), tills idag som vi sprang i stark kuperat längre in mot bergen.
I eftermiddag väntar mer ett flackt område med grönt och för de tuffaste så stannar de kvar och springer en natt träning också.
Några har redan börjat klaga över ömmande muskler (att spruta genom kaktusar med 1dm taggar är inte att rekommendera), men det är mest seniorerna, juniorerna dom håller sig friska och hela å klagar inte.
Ikväll sen så väntar vi med spänning vad Oskar och Erik kommer att bjuda på för mat.
I övrigt har vi börjat få ordning på matrutinerna också, att handla mat en söndag i Spanien till 12 st hungriga orienterare var knöligare än vi trott. Måns (och någon mer...) lyckades bla. med att ta fel på bacon och fick med sig något kött som kostade ca 350kr för 400gram

Läs mer...

Inlagt av: Daniel Gunnarsson, 2013-02-12 13:07