OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Lyckat läger i Furuboda

Finns ej 93 personer var vi till slut som var med på årets upplaga av lägret. Några var sjuka. Men ändå färre än vad man befarade i dessa influensatider.
Ni som missade lägret får planera in den 1-2 februari 2014. Då är det dags igen.
Om ni klickar på rubriken så kan ni se bilder från årets läger. Och så reklamfilmer om två andra lika roliga Orionaktiviteter. Missa inte dessa!


I vårt bildarkiv hittar du många bilder från lägret.

På kvällen hade vi information och prisutdelning. Bland annat visade vi ett antal filmer om kommande aktiviteter. Ett par av dessa har vi lagt ut på Youtube.

Ska vi få ihop fem lag på Tjoget i år? Med den här reklamfilmen kanske vi rent av får ihop sex? Sprid den till alla du känner. Klicka här för att anmäla dig till Tjoget.
Här finns mer information om Tjoget

Furubodalägret och Tjoget är ju riktigt kul. Men frågan är om inte resan till Bornholm slår det mesta? Titta på den här filmen så kanske du med blir sugen. Här kan du anmäla dig till resan. Nästan 60 personer var vi förra året. Vi lär inte bli färre i år.

Ni missar väl inte heller att kolla in elitsidan som Måns och Johan visade. Där kommer säkert snart en rapport från lägret.

Det var några slarvrar som glömde lite kläder i Furuboda. Kanske är något av detta ditt? Jag lägger sakerna i Orionstugan.

Du har väl inte heller glömt att betala in avgiften för lägret. Det gör du till till OK Orion, bg 916-0219. Märk betalingen med Furuboda och ditt namn. Här är en fil där du kan se hur mycket du ska betala.


Inlagt av: Johan Swartz, 2013-02-04 18:34