OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Hjältar i mörkret

Finns ej 18 stycken tappra barn och därtill några assisterande föräldrar sprang den tredje etappen av Lilla Nattcupen.

Det var halt, det var fuktigt och lerigt men alla kämpade på och tog sig runt på sina banor. Denna kväll hade 3 debutanter i Lilla Nattcupssammanhang tagit sig till stugan och de klarade både orienteringen och de två andra uppgifterna med bravur.

De två andra uppgifterna bestod i att leta upp de maskotugglor som flugit ut ur stugan och satt sig på grenar i den intilliggande skogsdungen samt att skapa sin egen stjärnbild. Det var vackra stjärnbilder som producerades av barnen, alla lika unika som barnen själva. Syftet med stjärnbilden är att varje barn ska tänka ut vad de gjort som de vill ge sig själv beröm för och för varje handling/sak de kommer på klistrar de dit en stjärna. Exempel på bra saker kan vara:
Att ha hjälpt en kamrat
Att ha kämpat väl (de gjorde alla igår)
Att ha lärt sig något nytt
Att våga prova något nytt och okänt

Ett ark med stjärnor för att klippa ut och fylla stjärnbilderna med skickas med e-post till alla föräldrar/barn som angivit sina e-postadresser i medlemsregistret.

Denna vinter återstår två etapper i Lilla Nattcupen. Tidigare publicerat datum för fjärde etappen (vecka 8) kommer att ändras. Eftersom många är på resande fot under sportlovsveckan flyttar vi Lilla Nattcupen till vecka 9 istället.

Läs mer...

Inlagt av: Jenny Håkansson, 2013-01-30 08:31