OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Olsängslägret 9-10 mars

Nu ska vi ha ett riktigt roligt läger för alla barn och ungdomar i OK Orion och OK Dacke. Vi kommer att hålla till i världens bästa lägergård, Olsängsgården.

Olsängsgården ligger längs kusten mellan Jämjö och Kristianopel. Det är en gammal skola som sedan länge är ombyggd till lägergård. Där är stora utrymmen och många rum att sova i.

Lördag 9 mars
09.30, Samling i Olsängsgården.
10.00, Träning vid Olsängsgården
11.30, Lunch
13.30, Träning i Högasand
17.00, Middag
20.00, Kvällsfika

Söndag 10 mars
08.00, Frukost
08.30, Städning
10.00, Träning i Kristianopel. Lägret slutar sedan i Kristianopel

Vilka får vara med? Alla som vill får vara med. Lägret är i första hand för barn och ungdomar i OK Orion och OK Dacke. Men äldre får gärna vara med också. Inte minst föräldrar.

Ledare: Har vi några stycken. Men vi behöver hjälp av fler som kan vara med.

Transporter : Ni lämnar barnen i Olsäng och hämtar dem i Kristianopel. Vi behöver också hjälp med transporter till tränigarna i Högasand och Kristianopel. Men vi samåker givetvis så mycket som möjligt.

Boende: Vi bor i sängar i Olsängsgården. Kuddenoch täcken finns. Lakan eller sovsäck får ni ta med er. Även om ni har sovsäck måste ni ha underlakan och örngott. Om man inte vågar sova över så går det ju bra att bara vara med på dagtid.

Mat: Vi hjälps åt att laga maten. Det finns ett stort kök. Anmäl om det är något ni inte tål.

Träningar: Vi kommer att träna ett pass på kartan som finns vid Olsängsgården. Sedan blir det ett pass i tallheden i Högasand och så en sprintträning i Kristianopel.

Övriga aktiviteter: Vi kommer nog ha någon kvällsaktivitet också. Och så blir det säkert lite lekar och annat kul också. Sen är vi säkra på att barnen kommer att underhålla sig en hel del själva…

Vad behöver man ha med sig? Förutom sängkläder så behövs ju tandborste och sånt. Givetvis kläder att träna i. När vi är i väg och tränar så kan det bli lite väntan innan vi åker tillbaka. Ha därför varma överdragskläder med. Regnkläder är heller inte fel. Det kan också vara bra att ha dubbla träningskläder eftersom det kan vara svårt att torka dem mellan träningarna. Ta även med en ficklampa.

Kostnad: Max 100 kronor.

Anmälan: Anmäl dig via Eventor eller till Johan Swartz senast den 3 mars.

Frågor: Kan du ställa till Johan Swartz, 0721-824330, 0455-365066.

Läs mer...

Inlagt av: Johan Swartz, 2013-01-09 14:43