OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Nu startar Bulljakten för vuxna!

Finns ej I vinter så kommer vi vuxna att låna ungdomarnas gamla Bulljakten. Det handlar naturligtvis om vinterns stora vuxensatsning i klubben.
I Bulljakten är dusch, bastu och fika lika viktigt som själva träningen.


Vi har kört Fläskjakten ett par år, men nu ändrar vi oss litegrann. Målet med Bulljakten är precis som tidigare satsningar att locka vuxna att träna vid stugan under tisdagarna. Men en viktig förändring är att vi prioriterar dusch, bastu och fika lika mycket som träningen.

Ett av klubbens viktigaste mål är att locka nya utövare till vår sport. Och att de som kommer till oss ska känna sig välkomna och stanna kvar. För att vi ska lyckas med detta krävs det att vi har en bra gemenskap och klubbkänsla. De nya som kommer måste lära känna oss gamla stötar och vi måste lära känna dem.

Då är fikastunden efteråt minst lika viktig som själva träningen.

Bulljakten startar tisdagen den 20 november. Fram till den 26 mars så är det 19 tisdagar. Varje gång du tränar så får du en poäng. Om du dessutom stannar kvar och duschar och fikar så får du ytterligare ett poäng. Eller kan du välja att inte träna, utan bara fika. Då får du ett poäng.

Det kostar inte pengar att vara med.
Anmälningsavgiften är istället minst 30 stycken bullar. Det kan även duga med muffins. Du väljer om du vill baka själv eller om du fixar dem på annat sätt. Vi kommer att styra upp när du ska leverera dina bullar. Så inte frysen blir proppfull…

Efter var sjunde poäng så blir du bjuden på fika. Alltså kaffe/te/saft samt bulle eller mackor.

Efter Bulljakten kommer vi att ha en avslutning. Den blir förmodligen en fredag eller lördag i början av april. Vi återkommer så fort som möjligt med datum. Då kommer vi att bjuda på en riktigt rolig träning. Sen får de som hamnade på den nedre halvan av poänglistan ordna en middag åt de som hamnade på den övre halvan. Pengarna vi tjänar på bullförsäljningen täcker förmodligen ingredienserna. Annars fixar vi en sponsor.

De som har fått ihop flest poäng kommer att belönas lite extra.
Anmäl dig till Bulljakten på Eventor. Det går också bra att hoppa på när som helst under vintern.

Träningarna startar klockan 18.00 från Orionstugan. För att du ska få en poäng för träningen så ska du vara på plats då, och springa ut (eller gå) tillsammans med de andra. Sedan delar vi upp oss i olika grupper. Du får givetvis också poäng om du är med som ledare på ungdomsträningen.


Inlagt av: Sven Johansson, 2012-11-22 06:37