OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Vi behöver bli fler barn- och ungdomsledare!

Vi har en otroligt stor nybörjargrupp som kräver fler ledarresurser till våren och för framtiden. Samt en etablerad grupp ungdomar som vill utvecklas vidare. För att möta det behovet behöver vi fler ledare.

Vill du hjälpa till att leda barn och ungdomsträning i klubben så är det rätt tid att ta steget in i ledarskaran. Tala med Jenny Håkansson eller Johan Swartz om du är intresserad av att bli ledare/tränare eller assisterande ledare.

Skulle du känna att du saknar rätt kompetens så tag chansen att gå en tränarutbildning. I november arrangeras en Barntränarutbildning (BTU) i Ronneby och en Ungdomstränarutbildning (UTU) i Eksjö som är en påbyggnad på BTU. Du kan läsa mer på inbjudningarna via länken.

Från fonderade medel skjuter klubben till pengar för att finansiera deltagarnas kursavgifter. Det är ett tydligt sätt att visa att föreningen satsar på dem som vill engagera sig i det viktiga ungdomsarbetet. Halva deltagaravgiften står föreningen för upp till 5 kursdeltagare (denna gång). Den andra halvan av deltagaravgiften söker vi bidrag till från Idrottslyftet.

Så ta ett steg framåt och utveckla dig själv och vår verksamhet genom att bli barn- och ungdomsledare i vår förening.

Känn dig varmt välkommen
hälsar Ungdomskommittén


Vill du ha mer information eller anmäla intresse kontakta:
Jenny Håkansson 0703-0388 20 38 eller
Johan Swartz 0721-82 43 30

Läs mer...

Inlagt av: Jenny Håkansson, 2012-10-18 06:26