OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Ramsölägret 7-8 juli

Finns ej Ni missar väl inte sommarens höjdpunkt? Torsdag-fredag den 7-8 juli har vi vårt roliga läger på ön Ramsö utanför Nättraby. Alla barn och föräldrar är välkomna.

Lägret är i första hand för barn. Men föräldrar och andra vuxna får gärna hänga på också. Det blir två dagar med bad, lekar, lite orientering och allmän avkoppling.

Ramsö är en idyll och en helt öde ö som vi har för oss själva. Ja, så när ett gäng snälla får och lamm. Så helt ensamma behöver vi inte vara….
Om du inte kan vara med under hela lägret så kan du kanske vara med en liten stund. Vi kör snabbt över med båten för att hämta och lämna folk.

Samling
Vi samlas vid Sjuhalla brygga kl. 10.00. Därifrån åker vi båt 100 meter innan vi är ute på den öde ön. Till Sjuhalla är det skyltat från Nättraby centrum. Lägret slutar på fredag eftermiddag och vi är hemma ungefär kl. 14.00. Ta med flytväst om ni har, annars får ni låna av oss.

Boende
Vi kommer att bo i militärtält. Ta med er sovsäck och liggunderlag. Om ni vill bo i eget tält så får ni naturligtvis gärna ta med er det. Ta även med badkläder, regnkläder, ombyteskläder, tandborste och annat sånt som behövs på läger.

Mat
Vi fixar all mat tillsammans. Ni behöver inte ta med er någonting.

Kostnad
Lägret är gratis för alla. Både barn och vuxna.

Besök
Föräldrar och syskon får gärna vara med på lägret även om de inte är medlemmar. Det går också bra att komma dit och hälsa på när som helst. Ring till någon av oss ledare så kommer vi snabbt och hämtar er med båten.

Anmälan
Kan göras via Eventor om du har inloggning dit. Annars gör du det till Johan Swartz, 072-2468514, johan.swartz@lm.se. Anmäl er senast den 5 juli.


Inlagt av: Johan Swartz, 2016-07-05 21:57