OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Ungdomsresa till Växjö och Värnamo

Lördag-söndag den 14-15 april kommer vi att åka på en resa till Värnamo och Växjö. Alla barn, ungdomar, föräldrar, mm, får följa med. Bland annat springer vi två tävlingar och badar på Växjö äventyrsbad.

I vinter har vi genomfört Glassjakten med massor av barn och ungdomar som har tränat duktigt. Förutom att ni har fått lite glassar så har vi ju också satt upp ett gemensamt mål på 250 poäng. Om vi når dit så ska vi genomföra en resa till Värnamo och Växjö i april. Trots att inte Glassjakten är slut än så ser vi att vi kommer att klara målet. Så därför kan ni räkna med att det blir en resa!

Vi kommer att åka lördag morgon och kommer hem på söndag eftermiddag. Vi kommer att springa två tävlingar, och så kanske det viktigaste av allt, vi kommer att bada i Växjö äventyrsbad! Vi kommer att sova över i em karatelokal i Växjö. Här kommer tidsprogram och allt annat ni behöver veta om resan:

Lördag 14 april
07.15 Avresa från Jämjö gatukök
07.30 Avresa från Angöringen i Karlskrona
11.00 Orienteringstävling i Värnamo
Ca 15.00 Bad i Växjö äventyrsbad
Ca 18.30 Vi åker till vår förläggning
Ca 19.00 Vi äter på en pizzeria. Därefter åker vi till vår förläggning, och så småningom så somnar vi väl också…

Söndag 15 april
07.30 Frukost
10.00 Tävling i Växjö
Ca 15.00 Hemma igen

Transport
Vi åker tillsammans med minibussar och bilar.

Mat
Vi bjuder pizza och frukost. Ni kommer att behöva något att äta mellan tävlingen och badet på lördagen. Ni får ta med er matsäck själva eller köpa något på tävlingen.

Utrustning
Vi ska springa två tävlingar, så ni behöver kläder och skor att springa i. Ni behöver naturligtvis ombyteskläder. Tänk på att det kan vara kallt och regnigt.
Vi kommer att sova på golvet. Så ni behöver luftmadrass/liggunderlag, sovsäck och kudde. Ni kanske och vill ha med lite fickpengar eller chips till lördagskvällen?

Vem kan följa med?
Alla som vill får följa med. Även om ni aldrig har varit med på en orienteringstävling tidigare så kan ni vara med. Vi har ledare med som hjälper er att klara av banan. Om ni inte är simkunniga eller vana att sova borta så vill vi gärna att ni har en förälder eller annan vuxen med.

Kostnad
Resan är gratis för alla som har varit med minst en gång på Glassjakten i vinter. Ni andra har fortfarande chansen att vara med på Glassjakten tisdag den 13 mars eller på den roliga Glassjaktsavslutningen den 20 mars. Annars får ni naturligtvis följa med ändå, men då får ni betala 100 kronor (vilket också är fantastiskt billigt). Alla föräldrar följer med gratis.

Anmälan
Ni anmäler er enklast via Eventor senast den 5 april. Ni ska anmäla er på tre ställen.
Anmälan till resan
Anmälan tävling lördag
Anmälan tävling söndag
Om ni inte har lösenord till Eventor, eller vet hur det funkar så kan ni anmäla er till johan.swartz@lm.se. Eller på telefon 0455-36 50 66, eller 0721-82 43 30. Jag kan även hjälpa er så att ni hamnar i rätt klass till tävlingen.


Inlagt av: Johan Swartz, 2012-03-07 22:17