OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Fest för alla deltagare i Lilla Nattcupen

Finns ej Fredagen den 9 mars kl.17:30 i Orionstugan.
OBS! Anmäl dig senast 7 mars.
Nu går det bra att anmäla sig i Eventor.


Då alla våra flitiga Lilla Nattcupslöpare redan nu har samlat ihop 55 av 60 nattugglor tror vi att målet uppnås med god marginal. Just nu planeras för den festliga aktivitet som utlovats i pris till alla som deltagit. Har man ännu inte varit med vid något av de 3 genomförda tillfällena är det inte för sent. Tisdagen den 6 mars är det final och då är det bara att haka på. Finalkvällen till ära får Lilla Nattcupen dessutom storfrämmande. Missa inte det!

Fredagen den 9 mars är det alltså prisfest. Vi samlas och börjar med en utomhusaktivitet kl.17:30. Var ombytt när du kommer så att vi snabbt kan komma igång. Efter utomhusaktiviteten passar det bra att duscha i stugan och göra sig fin för middag och efterföljande disco.

Vi behöver din anmälan till festen. Du kan göra det via Eventor (följ länken "Läs mer..." här nedan). Där vill även att du anger om du har någon födoämnesallergi.
Det underlättar för oss som skall handla maten om du gjort din anmälan senast onsdagen den 7 mars. Kan du inte logga in själv ring eller maila Jenny Håkansson
0733495060 eller 12hkansson@telia.com.

Läs mer...

Inlagt av: Sven Johansson, 2012-03-11 18:00