OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Anmäl dig till Jukola senast torsdag

Den 16-17 juni går Jukolakavlen i Helsingfors. Som det känns nu ska det inte vara några problem att få de två motionslagen i herrklassen. Det kan till och med bli konkurrens om platserna. I så fall har de som visat mest intresse lite förtur. Hur som helst vill vi ha anmälan senast nu på torsdag!

Tävlingen går den 16-17 juni i Helsingfors. Det blir alltså en mycket behaglig resa i år då vi i princip är framme när båten lägger till.
Vi åker med stor buss fredag morgon den 15 juni. Vi åker färja från Stockholm och är framme i Helsingford lördag morgon.
Damtävlingen går på lördagen och herrtävlingen startar sent på kvällen och går i mål någon gång på söndagen. Vi är hemma igen måndag eftermiddag.

Skolorna i Karlskrona har avslutning på fredagen. Om du har svårt att åka med bussen på fredagen så går det att flyga till Helsingfors utan att man blir ruinerad.

Klubben betalar för de som springer i elitlagen, men vi i motionslagen får betala självkostnadspris. Bussresa, färja, hytt, frukost på vägen dit, startavgift samt boende i militärtält under tävlingen kostar någonstans runt 1500-1800 kr. Övrig mat, mm får ni betala själva. Ju fler vi blir i bussen desto billigare blir det.

Vi satsar i första hand på motionslag i herrklassen. det är störst utmaning och mest Jukolakänsla eftersom vi då även får nattsträckor. Förra året var det flera damer med i laget.
1. 12,8 km dag/skymning
2. 12,7 km natt
3. 14,1 km natt
4. 7,8 km gryning/dag
5. 8,1 km dag
6. 10,3 km dag
7. 15,0 km dag

Om det finns intresse kan vi naturligtvis också ha motionslag i damklassen. Ni som är riktigt tuffa kan ju springa båda klasserna...
1. 5,9 km
2. 5,9 km
3. 7,2 km
4. 8,5 km

Här kan du anmäla dig till resan. Både som elit, motionär och supporter.

Klicka på "Läs mer" så kommer du till Jukolas hemsida.

Läs mer...

Inlagt av: Johan Swartz, 2012-05-08 09:06