OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast


  Startsida nybörjarkurs


 • Välkommen till Orion


 • Senaste nytt


  Facebookgrupp


  Information om orientering


  Anmäl dig här


  Anmälda just nu


  Inbjudan födda 2006-2009
  Inbjudan födda 2003-2005
  Inbjudan vuxna

  Prova orientering på egen hand
   

  OK Orions nybörjarkurser för barn och vuxna

  OK Orion är den största orienteringsklubben i Karlskrona kommun. Vår klubbstuga finns i Jämjö och många av våra kartor finns runt Jämjö och på Torhamnslandet. Vi har även en del träningar i Karlskrona och våra medlemmar bor lite var stans runt Jämjö och Karlskrona.

  Orientering är den perfekta familjeaktiviteten. Träningar och tävlingar är ofta på samma ställe för alla oavsett ålder. Vi satsar mycket sociala aktiviteter som läger, resor och massa annat skoj, alltid med glimten i ögat, och det finns alltid en plats för alla. Men OK Orion är också en av världens bästa elitklubbar och våra ungdomar tillhör Sverigetoppen, så vill du hitta en tävlingsidrott där du kan hårdsatsa från 6 till 99 års ålder, så har du också hittat rätt. Satsa på orientering i OK Orion!

  Under våren och hösten kör vi nybörjarkurser för dig som vill börja orientera. Oftast är vi vid Orionstugan, men ibland är vi även på andra platser. Tisdagar klockan 18.00 är det alltid som gäller. Vi har grupper för både barn och vuxna. Under sommaren har vi lite uppehåll, men fortsätter sedan under hösten.

  För att vara med i kursen ska du vara medlem i OK Orion. Det kostar 200 kronor för barn och 400 kronor för vuxna. För 800 kronor blir hela familjen medlemmar. Mer information om hur du blir medlem får du när kursen startar.

  Nästa nybörjarkurs startar den 14 april 2015. Anmäl dig via länken till vänster. Om du har frågor kan du höra av dig till Johan Swartz, 0455-36 50 66, 072-246 85 14. Hör även av dig om du är intresserad att börja orientera andra tidpunkter under året.