OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast
Cykeltrim och Naturpasset

 
Information:
2018-06-15 01:12:06:


OK Orions Cykeltrim är en friskvårdsaktivitet där du i din egen takt ska cykla längs vackra vägar du knappt visste fanns.

Med cykeln och kartans hjälp ska du i valfri ordning orientera dig fram till punkterna som är markerade på kartan. Vid varje punkt har vi fotograferat ett föremål. Din uppgift är att para ihop rätt punkt på kartan med rätt fotografi. Du cyklar helt i din egen takt och du ha hela sommaren och långt in i hösten på dig.

Du får cykla längs vackra skogsvägar och kommer till platser du inte visste fanns. På informationsbladet som följer med kan du läsa spännande historier om platserna du besöker.

Vi har i år två olika cykeltrim. Ett runt Jämjö och norrut, mot Dragdö, Kättilsboda, Ekaryd och Törnåkra. Sedan har vi ett lite kortare från Kristianopel och norrut mot Bröms och Brömsebro. Vi börjar sälja i maj och du kan cykla ända till början av oktober.

Du köper cykeltrimmet för 90 kronor styck (70 kr för det vid Kristianopel). Vi säljer hos OKQ8 Jämjö, Torhallen Torhamn, Kristianopels handelsbod, Ronnys Cykel Lyckeby, XL bygg Jämjö.

Du kan även beställa det och få det hemskickat. Då betalar du 10 kronor extra. Skicka ett mejl till cykeltrim@okorion.se och tala om vad du vill köpa. Då berättar vi vilka alternativ du har att betala.

Om du har frågor kan du kontakta cykeltrim@okorion.se.

OK Orions cykeltrim har även en egen sida på Facebook. Gilla oss gärna där och hjälp till att sprida cykeltrimmet bland dina vänner.
Uppdatera denna info
Information
Vinnare 2017