OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

OK Orions Cykeltrim


OK Orions Cykeltrim är en friskvårdsaktivitet där du i din egen takt ska cykla längs vackra vägar du knappt visste fanns.

Men cykeln och kartans hjälp ska du i valfri ordning orientera dig fram till punkterna som är markerade på kartan. Vid varje punkt har vi fotograferat ett föremål. Din uppgift är att para ihop rätt punkt på kartan med rätt fotografi. Du cyklar helt i din egen takt och du ha hela sommaren och långt in i hösten på dig.

Vi har i år två olika cykeltrim. Om du gillar havet bäst ska du välja vårt södra cykeltrim runt Torhamn och kusten upp mot Orranäs. Dessutom får du komma ut på Ytterön och Hästholmen. Om du hellre gillar skog och insjöar så ska du vårt norra Cykeltrim runt Sälleryd. Men varför välja? Du har ända tills 13 oktober på dig att cykla så du hinner med båda.

Du får cykla längs vackra skogsvägar och kommer till platser du inte visste fanns. På informationsbladet som följer med kan du läsa spännande historier om platserna du besöker.

Du köper cykeltrimmet för 90 kronor styck hos OKQ8 Jämjö, Torhallen Torhamn, Kristianopels handelsbod, Ronnys Cykel Lyckeby, XL bygg Jämjö, Brofästet Senoren och Senorens livs.

Du kan även beställa det och få det hemskickat. Då betalar du 100 kronor. Skicka ett mejl till cykeltrim@okorion.se och tala om vad du vill köpa. Då berättar vi vilka alternativ du har att betala.

Om du har frågor kan du kontakta cykeltrim@okorion.se.

OK Orions cykeltrim har även en egen sida på Facebook. Gilla oss gärna där och hjälp till att sprida cykeltrimmet bland dina vänner.