OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast
Cykeltrim och Naturpasset

 
Information:
2019-06-02 17:17:04:


OK Orions Cykeltrim är en friskvårdsaktivitet där du i din egen takt ska cykla längs vackra vägar du knappt visste fanns.

Med cykeln och kartans hjälp ska du i valfri ordning orientera dig fram till punkterna som är markerade på kartan. Vid varje punkt har vi fotograferat ett föremål. Din uppgift är att para ihop rätt punkt på kartan med rätt fotografi. Du cyklar helt i din egen takt och du ha hela sommaren och långt in i hösten på dig.

Du får cykla längs vackra skogsvägar och kommer till platser du inte visste fanns. På informationsbladet som följer med kan du läsa spännande historier om platserna du besöker.

Vi har i år hela tre olika cykeltrim:

  • Ett runt Jämjö och söder/västerut, mot Säby, Åby, Hallarum, Färskesjön.
  • Ett mellan Kristianopel och Fågelmara.
  • För första gången har vi också ett Cykeltrim i Nättraby och de vackra vägarna runt Skärva, Sjuhalla, Allatorp, Boråkra, Marielund och Grönadal. 

Vi börjar sälja i samband med Jämjödagen 25 maj. Därefter kommer vi att sälja hos bland annat OKQ8 Jämjö, OKQ8 Nättraby, Torhallen Torhamn, Kristianopels handelsbod, Ronnys Cykel Lyckeby, XL bygg Jämjö. Cykeltrimmet kostar 90 kronor styck och du kan cykla ända till oktober.

Du kan även beställa det och få det hemskickat. Då betalar du 10 kronor extra. Skicka ett mejl till cykeltrim@okorion.se och tala om vad du vill köpa. Då berättar vi vilka alternativ du har att betala.

Registera din lösning digitalt

En nyhet för året är att du kan registrera din lösning digitalt här på hemsidan. Du måste då fylla i den kod som finns tryckt på svarttalongen på det Cykeltrim du köpt. Du kan ändra ditt svar efter att du skickat in det. Du kan alltså registrera efter varje cykeltur eller direkt via mobilen när du besöker en punkt.

Om du hellre vill fylla i på papper och skicka med post så går det bra det också.

Rättelse

Det har blivit två fel på Cykeltrimmet i Nättraby. Punkt 2 ska vara i vägkorsningen 100 meter närmare järnvägen. Sedan finns det två nummer 17 på kartan. Den ena ska istället vara 27.


Om du har frågor kan du kontakta cykeltrim@okorion.se.

OK Orions cykeltrim har även en egen sida på Facebook. Gilla oss gärna där och hjälp till att sprida cykeltrimmet bland dina vänner.
Uppdatera denna info
Information
Vinnare 2017